Central Thailand

Central Thailand er smuk, historisk spændende og mange steder er stadig ikke opdaget af størstedelen af Thailands turister.
Auytthaya ligger kun 70 km. nord for Bangkok, og den gamle by er nærmest perfekt at besøge på heldags udflugtsmål fra Bangkok. Det kan varmt anbefales at se den historiske by på cykel. I godt 400 år var hovedstad, og siden 1991 har den været på UNESCOs verdensarvsliste.
I Kanchanaburi, i den vestlige del af Centralthailand, kan du køre med tog på Dødens Jernbane. Der blev bygget af krigsfanger i forbindelse med Japans besættelse af Thailand under 2. verdenskrig og du kan mærke historiens vingesus, når du står på ”Broen over Floden Kwai”. I virkeligheden hedder floden der løber under broen, Mae Klong. Forvekslingen opstod fordi de engelske krigsfanger, ikke forstod thai, og troede navnet på floden var Kwai. I virkeligheden betyder kwai flod. Broen og jernbane blev verdenskendt, da franskmanden Pierre Boulles bog ”Le Pont de la Rivière Kwai”, i Hollywood blev filmatiseret. Filmen ”The Bridge on the River Kwai” vandt 7 Oscars.
Længere nordpå i byen Tak ligger en af Thailands skjulte oaser, nemlig Bantak House.
Bantak House er en teaktræs villa, der med sin smukke beliggenhed ved Ping Floden, indbyder til en anderledes og rolig oplevelse i Thailand. I villaen er der plads til 14 personer, men selvom I kun er to, så får I huset helt for jer selv.

Personlige oplysninger (identiske med pas)

Personlige oplysninger (identiske med pas)


Flere deltagere